PARERI SI EXPERIENTE

IQOS 3, disponibil de anul trecut și în Republica Moldova – unde îl găsești

articol updatat:

Dispozitivele IQOS au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, dovadă și cei 7,3 milioane de utilizatori care au ales alternativa fără fum în detrimentul țigărilor clasice. Totodată, încă de la apariția primelor dispozitive, cei de la Philip Morris au urmărit dezvoltarea unor modele noi și practice, care să satisfacă nevoia fumătorilor adulți de a avea o experiență îmbunătățită.

Așa au apărut anul trecut cele două dispozitive noi, IQOS 3 și IQOS 3 Multi. Ambele au design sofisticat, atractiv și practic, fiind ușor de utilizat și de curățat. Noile modele au fost inițial lansate în Tokyo, apoi în Regatul Unit, Rusia, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Elveția și Columbia, iar din data de 3 decembrie au devenit disponibile în România. Tot la aceeași dată a fost lansat pe piața din Republica Moldova dispozitivul IQOS 3.

Inițial, IQOS a fost lansat în Republica Moldova în luna iulie a anului 2018, cu ocazia inaugurării site-ului dedicat pieței de peste Prut. Astfel, fumătorii adulți s-au putut bucura de aceste dispozitive electrice care încălzesc tutunul, nu îl ard, și care păstrează gustul autentic de tutun. Astfel, fumul a fost înlocuit cu un abur (aerosol) care se risipește rapid și nu persistă la fel de mult ca fumul de țigară.

Având în vedere că produsul a fost la mare căutare pentru utilizatorii de aici, noul IQOS 3 a devenit disponibil încă de anul trecut, iar funcționalitățile sale vin ca răspuns la sugestiile și nevoile utilizatorilor.

Citește și Am testat IQOS impreuna cu doi prieteni: cum mi-am schimbat parerea despre fumat

Ce aduce nou IQOS 3

IQOS 3 păstrează, în mod evident, același principiu de funcționare, adică încălzește tutunul, nu îl arde. Produsul a apărut după doi ani de cercetări intensive și dezvoltare a echipei elvețiene formate din oameni de știință și tehnicieni.

IQOS are un design compact, iar carcasa exterioară robustă îmbunătățește rezistența dispozitivului la șoc. Stiloul sau „holder-ul“ este mai subțire decât cel de la versiunile anterioare. Datorită noului mecanism cu închidere mecanică, dispozitivul suport este fixat perfect.

În ceea ce privește timpul de încărcare, acesta a fost redus cu 15%, așa că aștepți mai puțin între utilizările HEETS-urilor. Practic, holder-ul va continua să încarce după fiecare folosire, însă timpul de încărcare a fost scurtat. Mai mult decât atât, IQOS are o autonomie mai mare a bateriei, așa că poți fuma mai mult de 20 de HEETS cu o singură încărcare.

Aceste noi modele sunt disponibile în culori metalice, dar vin și cu alte nuanțe noi. Poți să înlocuiești atât capacul HeatStick-ului, cât și capacul lateral al încărcătorului.

Citește și Cele mai intalnite probleme cu dispozitivele IQOS. Cauze si solutii

Noul dispozitiv IQOS 3 poate fi găsit în punctul oficial de vânzare din incinta Centrului Comercial „Shopping MallDova”. Cu ajutorul aplicației Viber Bot pot fi găsite cu ușurință punctele de comercializare HEETS, dar și localurile IQOS Friendly.

Sursă foto: Shutterstock