NOUTATI HNB

Noile arome HEETS – Sienna au ajuns și pe piața românească. Pe când altele?

articol updatat:

Dispozitivele IQOS au început să fie disponibile inițial în Japonia, iar aceasta rămâne și țara unde sunt disponibile cele mai multe arome de HEETS. Pentru că dispozitovul IQOS este rezultatul inovației și al tehnologiei de ultimă oră, în mod constant sunt lansate noi arome și gusturi prin intermediul rezervelor HEETS, cea mai nouă de acest fel fiind Sienna, care promite să ofere o experiență intensă fumătorilor adulți.

Rezervele de tutun HEETS

Rezervele de tutun care se folosesc exclusiv în dispozitivele IQOS poartă numele de HEETS și conțin următoarele ingrediente:

 • glicerină;
 • apă;
 • gumă guar;
 • fibre de celuloză;
 • glicol propilenă;
 • arome care se găsesc în mod natural în frunza de tutun.

Cum funcționează?

Rezerva HEETS se introduce în dispozitivul IQOS, unde este încălzită cu ajutorul unei lamele până la temperatura de 350 de grade Celsius. Acest procedeu, numit heat-not-burn, încălzește tutunul până când acesta eliberează un aerosol care conține nicotină, fără ardere. În acest fel, IQOS nu generează fum și nici scrum.

Aromele HEETS disponibile în România

Rezervele HEETS sunt create doar din frunze de tutun de cea mai înaltă calitate, pentru a asigura o experiență consecventă și satisfăcătoare a gustului. Astfel, identitatea și aroma fiecărui HEETS sunt compuse de trei dimensiuni:

 1. AROMĂ – mirosul specific pe care îl putem simți, de la subtil la intens. Poate fi observat chiar din momentul deschiderii pachetului de HEETS.
 2. CORP (amestec) – gustul resimțit, de la ușor și delicat, la puternic și bogat. Prin comparație, gândește-te la diferența dintre ciocolata caldă și ceaiul verde.
 1. INTENSITATE – aroma și corpul se îmbină și oferă diferite senzații, de la echilibrat și rafinat, la proaspăt și aromat.

Aroma HEETS Sienna

Rezervele HEETS Sienna evocă gustul de tutun robust și lemnos și se bazează pe un amestec armonios și echilibrat, cu nuanțe de lemn și ceai. Astfel, prin Sienna descoperi aroma de tutun pur, fiind chiar mai puternică decât aroma Amber.

Așadar, Sienna completează firesc seria de rezerve HEETS, care evocă aroma frunzelor de tutun în funcție de intensitatea acestora:

 • Sienna (aromă intensă – puternică);
 • Amber (aromă medie – puternică);
 • Yellow (aromă blândă).

În prezent, pe lângă cea mai nouă gamă lansată – SIENNA, mai există încă cinci arome de HEETS prezente pe piața din România. Iată ce caracteristici au acestea, pentru a le alege pe cele mai potrivite:

 • HEETS BRONZE : Gust intens și savuros, se bazeză pe un amestec de tutun robust, cu note calde, plăcute de malț;
 • HEETS AMBER: Gust bogat și intens, se bazează pe un amestec echilibrat cu textură bogată;
 • HEETS YELLOW: Gust echilibrat și rafinat, se bazează pe un amestec proaspăt cu note tonice, îmbogățite cu subtile nuanțe aromate;
 • HEETS BLUE: Gust îndrăzneț și răcoritor, se bazează pe un amestec fin cu note pronunțate de mentol;
 • HEETS TURQUOISE: Gust fin și răcoritor, cu o ușoară notă mentolată.

Câtă nicotină conțin rezervele HEETS

IQOS este un aparat electronic care încălzește (nu arde) rezervele de tutun HEETS și astfel nu generează nici fum, nici gudron. Cantitatea de nicotină din toate variantele de HEETS, indiferent de gust, este de aproximativ 0,5 mg.

Arome HEETS viitoare

Diversitatea aromelor este foarte importantă și contribuie la o experiență plăcută cu dispozitivul IQOS încă de la primele utilizări, când faci trecerea de la țigările obișnuite spre un dispozitiv care încălzește tutunul.

Pentru că suntem diferiți, avem nevoie de alternative pentru a găsi ceea ce ni se potrivește. Dacă te interesează lansări viitoare IQOS, fie că este vorba de arome noi sau dispozitive, urmărește pagina oficială IQOS și activează-ți contul pe www.iqos.ro, pentru a fi mereu la curent cu noutățile de toate felurile.

Sursa foto: Shutterstock